We use cookies to ensure that our website works as optimally as possible.
We use cookies to ensure that our website works as optimally as possible.

Verander de wereld. Fiets per fiets.

TWEEDEHANDS BAKFIETS KOPEN

Wil jij een tweedehands bakfiets kopen? Dat kan! Uit een assortiment elektrische en niet-elektrische bakfietsen hebben wij altijd een oplossing voor jouw wensen. Heb jij een Bakfiets NL en wil je deze elektrisch maken of wil je gewoon iemand anders blij maken met je bakfiets? Wij hebben de beste oplossing voor jou!

Alle BOAH-fietsen worden grondig gecontroleerd en er wordt een volledig onderhoud uitgevoerd, inclusief vervanging van kabels, banden en andere fietsonderdelen voor het geval dat nodig is.

Ons Bakfiets Atelier is gevestigd in Rijswijk en wij werken uitsluitend op afspraak. Ben je te druk om ons te bezoeken? We kunnen 2 of 3 bakfietsen meenemen, zodat je een gratis* proefit kunt maken en degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

* Een vergoeding van €20,- tot €40,- euro wordt in rekening gebracht voor de service. Deze zal verrekend worden als je besluit één van onze BOAH Bikes te kopen.

Alle accessoires en extra info

Bekijk hieronder alle verschillende accessoires om jouw bakfiets helemaal compleet te maken.

Asset 2

Elektrisch

Maak van fietsen altijd een plezier. Kies uit een van onze geëlektrificeerde bakfietsen en personaliseer deze met de accessoires die je wilt.

Asset 3

Regentent

De regentent houdt de kleintjes droog. Deze is eenvoudig te monteren en eraf te halen. Een echte must als het gaat om de accessoires op je bakfiets.

Asset 4

Babystoeltje

Kan je kindje nog niet rechtop op het bankje zitten? Het babystoeltje geeft extra ondersteuning en demping waar nodig, zodat ze veilig mee kunnen rijden.

Asset 9

Maxi cosi houder

Wil je je baby in de maxi cosi meenemen? Maak dan gebruik van de maxi cosi houder. Deze kan zowel op het bankje als in de bak worden gemonteerd.

Asset 6

Extra bankje

Met het extra bankje kun je maximaal 4 kinderen in de bak meenemen (en nog ééntje achterop). Zeer gemakkelijk te plaatsen en eruit te halen.

Asset 1

Garantie

Bafang staat bekend om haar kwaliteit en duurzaamheid. Bij aankoop van een elektrische BOAH Bike heeft u één jaar garantie op de motor en ook op de accu.

Asset 7

Extra opbergruimte

Erg handig vak om een ​​paar voorwerpen netjes op te bergen. In deze extra opbergruimte onder de stoel kun je bijvoorbeeld je fietsslot of zelfs de regentent kwijt, afhankelijk van het model.

Asset 5

Dekzeil

Het dekzeil is essentieel om je bak te beschermen. Niet alleen tegen regen, maar ook tegen de zon. En je kunt er je boodschappen mee beschermen.

Asset 10

Extra beveiligingsring

Zet je bakfiets effectief op slot met deze ring. Zo kun je met een kettingslot jouw bakfiets goed vastzetten aan een groter object.  Zet je bakfiets daarnaast goed zichtbaar weg op een openbare plek.

Asset 11

Winkelvriendelijk

Eén van de grootste voordelen van de bakfiets. De Bakfiets Cargo Long neemt met gemak een boodschappenmandje vol boodschappen mee en is toch erg makkelijk te besturen.

BOAH Bikes - Logo website - 100x100