We use cookies to ensure that our website works as optimally as possible.
We use cookies to ensure that our website works as optimally as possible.

OVER ONS

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

In 2017 is het allemaal begonnen. Onze oudste zoon werd geboren en we kochten onze eerste Bakfiets NL. Het was een van de eerste generaties Bakfiets NL. Een echte vintage fiets met en prachtig mechanisch geluid. Vanaf dat moment hebben we honderden kilometers afgelegd tussen ons huis, de school, de supermarkt en niet te vergeten, het strand.

BOAH Bikes - Over ons - Eerste bakfiets

Als enthousiaste gebruiker van de bakfiets weet ik als geen ander wat belangrijk is voor jou en je familie: de bakfiets dient in goede conditie te zijn, alles dient te werken. Denk aan goed licht, goede remmen, geen slag in je wiel, een bel, goede handgrepen en wellicht een elektrische motor om je net even een extra duwtje in de rug te geven op de dagen dat het net iets harder waait dan normaal.

En daarnaast wil je niet naar allerlei winkels moeten om de accessoires te verzamelen die je nodig hebt om zowel je kinderen veilig te vervoeren als je fiets te beschermen. Denk aan een regentent, een dekzeil, een maxicosi adapter, een babyzitje, een extra bankje voor grote families (je kunt tot 5 mensen meenemen!), een extra beveiligingsring of een opbergbak onder het zitje.

WE BRING THE DUTCH COOL WAY OF LIFE TO YOU.

Als man van de oceaan voel ik een drang om het milieu te beschermen en te pleiten voor de noodzaak van een duurzamer leven.

In 2013 had ik ’t geluk om op mijn eerste expeditie naar het noordpoolgebied te gaan op een paddleboard. We waren met 10 mensen en 5 dagen lang paddlen we 100km per dag door Groenland om meer bekendheid te genereren voor de opwarming van de aarde. Dit was voor mij een life changing moment en natuurlijk een onvergetelijke reis.

BOAH Bikes is een persoonlijk project. Het is mijn manier om bij te dragen aan het verbeteren van onze wereld. Met BOAH Bikes kunnen tweedehands bakfietsen niet alleen jouw leven verbeteren, maar ook het leven om ons heen. Zo zijn er minder auto’s op de weg en brengen we families dichter bij elkaar.

Over ons - Groenland

BOAH Bikes - Logo website - 100x100